Yleistä

VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija, työterveyshuollon tekninen asiantuntija ja HTT-Tavarantarkastaja (Keskuskauppakamari).

Oireisiin on aina syy

Jos jossakin tilassa oireillaan, on aina olemassa jokin syy. Joskus se löytyy helposti, joskus taas vaaditaan perusteellista tutkimusta. Yhdeksi, erityisesti työpaikoilla esiintyväksi ongelmaksi on osoittautunut lattioiden pintarakenteiden kemiallinen hajoaminen. Huoneilma koetaan tunkkaiseksi ja luullaan, että ilmanvaihto ei toimi. Usein tilojen käyttäjillä esiintyykin monenlaisia oireita kuten hengenahdistusta, iho- ja silmäoireita, väsymystä jne. Vaikka epäilisikin sisäilmasto-ongelmaa, on aina syytä hakeutua lääkärin hoitoon.
Palvelusivuiltamme löydät tietoa sekä rakennusten kunto- että sisäilmastotutkimuksesta. Kerromme myös miksi ja miten rakennuksia desinfioidaan ja miten rakennusten julkisivukorjaaminen suoritetaan patentoidulla menetelmällä.

Tervetuloa tutustumaan oikeaoppiseen rakennusterveysongelmien selvittämiseen ja ratkaisemiseen – sekä yksityisissä että julkisissa kohteissa.